tisdag 10 april 2007

Total urspårning!

Här gick länktåget minsann i graven! Gjorde ett tappert försök, men känner att jag följer Filifjonkan Argsints filosofi - våga vägra listor... Eller? Måste erkänna att jag som rookie fick en massa nya bloggar att kika in till och det var ju verkligen inte helt fel! Tänk så många intressanta människor man kan "lära känna" på en blogg-kväll... För det är ju verkligen så att man delar med sig av sig själv till hela cyber-världen. Lite läskigt och häftigt på samma gång. Utelämnad blir man och medkänsla får man. Ett alldeles förträffligt andningshål när allt känns som ett totalt kaos.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det gör ingenting, är det någon som vill åt länkarna så hittar de dem, hade själv problem att lägga in dem. Gick inte bara att klistra in, men jag trodde det bara var min blogg som var knäpp!
Blogga lugnt.

Anonym sa...

Hej Arga mamman igen Duktig flicka våga vägra. Vi är fler må du tro jag vet 4 st till + du+jag så 6 stycken är vi som jag vet om..De som är roade av det är väl ok för men det blir lite många listor ideligen om allt möjligt och omöjligt.Men ingen skugga på den som gillar det må falla. Ha det bra bland lakrisglass och Girlies...