torsdag 26 april 2007

Distans till vardagen


Har befunnit mig i Hufvudstaden och blivit lite avgiftad... Har inte tittat in på en endaste liten blogg och det känns som att dygnet blev längre på något sätt... ;) Har sovit i en EGEN Hästens säng - utan en endaste liten människa som har klättrat på mig. Har pratat hela meningar, visserligen jobbrelaterat, men dock HELA meningar... Har gått i affärer och kollat in sommarmodet, legat och tittat på TV tills jag somnade och (vill egentligen inte erkänna detta) LÄNGTAT efter familjen!!!! Tänk så nyttigt det är att byta miljö ibland och få titta på det man har på lite avstånd... Att få njuta av tystnad, men ändå sakna mitt kaos. För hur det än är så är det ju MITT kaos och det är ju där jag vill vara.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har saknat dig i kvarteret och i cyberrymden. Välkommen hem. :)

Dubbelörn sa...

Besökte också storstaden i veckan o visst är det trevligt men oh så skönt det är komma hem!! Tycker all energi bara försvinner ur mig i storstan. Kände likadant som du när barnen var små o jag reste mycket i jobbet. Första natten var skön men redan dag 2 så ville jag bli väckt av en gosig kram, rop efter välling osv... Men en natt är alltid ok...;)

Kram

Anonym sa...

Godmiddag
Jaha ante mig att du var iväg.
Har kollat in ett antal gånger efter dig,
Ordning är till för idioter. genier behärskar även kaos apropå ditt inlägg ha det bra då mitt i kaoset

Anonym sa...

Aha, var det där du var!
Låter alldeles underbart. Ibland behöver man komma ifrån för att uppskatta det man har.

Anonym sa...

Fick lite darr när du inte var ute i cyberrymden...jag tänkte att det påverkade dig för mycket om allt vi skrev...
Var hästens säng skön...jag menar verkligen värd varenda krona skön?

Anonym sa...

Jag är blogg brud ikväll för mannen i huset är på killkväll...fattar ni utan barn och karl...och vad gör man väl inte då??? Super sig full och raggar runt på puben?? Nej nej man köper godis och annat gott och bloggar HELA Natten lång...

Arga Mamman sa...

Mördargrannen: Ser fram emot någon kväll med tjejsnack och ett glas rött...?

Dubbelörnen: Visst är det härligt med pulsen i storstäder, men jag finner alltid mig själv stirrandes på alla jäktade människor (som om jag inte jäktar själv då ;) och funderar på hur de får vardagen att gå ihop med dagishämtningar och trafikstockningar. Kanske reser man en timme kommunalt åt vardera håll också. Varje gång inser jag i mitt hjärta var jag hör hemma - och det är väl en ganska skön känsla kan jag tycka. Alla gör vi ju våra val i livet. Det behöver inte vara det enda rätta att bo i storstan...

Filifjonkan: Ha ha! Insåg rätt snabbt att man bara längtar efter sitt kaos när man har det på distans! När man är mitt i "hetluften" igen så vet jag inte längre... :)

IT-mamman: Jo, det var härligt med lite grönska och försommarvärme - och att få längta efter sin jämngråa vardag!

Annis - nej du, mig skrämmer ni inte så lätt! Hi hi!! Men det är lite häftigt när man inser att det faktiskt finns en massa folk där ute som läser det man skriver och tycker o tänker en massa saker om det!

Kramar till er alla!

Arga Mamman sa...

Annis - glömde säga att det var min arbetsgivare som betalade så då vågar jag väl säga att det var precis som vilken annan sketen madrass! Ha ha!!!

Anonym sa...

Ok, jag var rädd att du hunnit skilja dig och flytta till ny medans du var borta...

Arga Mamman sa...

Ja, DET vet man ju aldrig... :) Vissa byter ju partner som andra byter kalsonger.... Eller hur var det nu - var det för att de ALDRIG byter kalsonger...? ;)