onsdag 30 januari 2008

Sju (obekväma) sanningar...

På "Fantastiskt Kaos - Jennys" begäran:

Sju sanningar om Arga Mamman:

*Kan ha ett helvetes-kaos i mitt hem 1 timme innan gästerna anländer - sedan lyckas jag på något fantastiskt vis röja undan innan de kommer i alla fall... Det finns inget en dämpad belysning och levande ljus inte kan fixa... hahaha!

*Vill gärna vara bull-mamman och har lite svårt för att köpa fika - även om det innebär att jag står och bakar 01.00 dagen före någons födelsedag... (kan vara så att jag faktiskt svär lite också...)

*Vill även vara "snygg-mamman" och kan inte ens fara till ICA utan mascara... (fast det kanske har mer med ett taskigt självförtroende att göra?)

*Så fort jag är ensam i bilen så kör jag stereon på järnet och låtsas att jag är en super-hip hollywood-mamma... (eller så inte...)

*Vill gärna ha fint omkring mig - men lyckas sällan... Den som skrapar lite på ytan finner galet stökiga garderober och skåpar... (Kan det månne bero på mina "akut-städningar" ?) Får rena rama paniken då pedant-grannarna droppar förbi i mitt kaos. Kan liksom inte stå för mitt slarviga jag.

*Drömmer om ett hus vid havet med en stor och välplanerad trädgård - istället befinner jag mig i villakvarteret med en tomt stor som en kolonilott ungefär... (Om den då åtminstone SÅG UT som en kolonilott...)

* Vill gärna vara lite av en aktiehaj-mamma också... Lever efter mottot "friskt vågat är hälften vunnet..." Typ.


That´s all folks!

5 kommentarer:

Andrum sa...

He,he...skrattar gott när jag läser vad du skriver, härlig humor och självdistans... :O)
Och jag kan skriva under på alla sanningarna!

Ha en skön Torsdagskväll!

Anonym sa...

Vaffö panikstädar aldrig männen eller skäms för röran?

Arga Mamman sa...

Andrum - var befann du dig idag när jag behövde dig som bäst...? *ler* Måste genast besöka bloggen med det åtråvärda namnet... Kraam!

Hannele - tror inte att de hetsar upp sig över sådant helt enkelt. Min raring till man tycker att jag är urfånig när jag jagar upp mig "städa ska man göra för sin egen trivsel - inte för vad andra ska tycka!" Lite klok är han ju allt... Kraam!

Anonym sa...

"Alla" andra har det ju likadant!! I alla fall jag, känner klart igen mig i dina beskrivningar =)) kram

Arga Mamman sa...

Barbro - så skönt att jag inte är ensam då.... Kram till dig!