söndag 6 januari 2008

Ett oskrivet blad

Så var det dags att vända blad igen... Adventsmyset med förväntansfulla barn och festligheterna tillsammans med släkt och vänner har passerat. Jag älskar sannerligen julen och allt som hör därtill, men visst är det skönt när det något vemodiga tolvslaget har passerat och man kan börja blicka framåt mot det nya som ännu är helt blankt och oskrivet... Det känns alltid så befriande på något sätt.

Att få blicka tillbaka på året som gått och minnas höjdpunkterna känns viktigt för att kunna intala sig om att det faktiskt hände något annat än treårstrotsen i mars och sexårstrotsen i september... Visst gjorde vi väl någonting annat än tvättade barnkläder och sorterade leksaker...? Och tänk att det gjorde vi faktiskt. Massor med trevliga minnen har skapats och jag hoppas att 2008 ska kunna bidra med minst lika mycket till minnesbanken. Förväntningarna är stora och det är upp till mig själv att infria dem!

7 kommentarer:

Filifjonkan sa...

Hej,
såg din blogg idag för första gången. Skönt med fler som sporad-bloggar!

Gillar också julen och nyår. Jag brukar skriva en lista på vad förra året hade med sig och vad man förväntar inför nästa år. Sedan går jag tillbaka vid nyår och läser förra årets noteringar. Alltid kul att se hur man tänkte och hur det blev.

Arga Mamman sa...

Hej där - trevligt att "träffas"! Jo, det har blivit väldigt sporadiskt den senaste tiden... "Verkliga livet" pockar på och det är väl bra antar jag...

Ha det gott!

Anonym sa...

Det låter absolut mycket bra! Spännande att gå ett nytt år till mötes! Och jag är glad att läsa din blogg. Kram!

Nina sa...

Tjoho nytt år nytt liv liksom - hoppas du mår bra ! kram

Anonym sa...

jag har lovat att ha roligt i år också

Arga Mamman sa...

It-mamman - jo, gäller väl att inte falla tillbaka i gamla mönster... ;) Glad att se dig här! Kraaam!

Stygga lilla loppan - jo jag mår bra... fler kilon än någonsin att jobba med, men annars är det fint!!! Kraaam!!

Arga Mamman sa...

Men Hej Hannele! Du måtte ha skrivit din kommentar precis samtidigt som mig! Hihi! Visst är det bra om man kan fokusera på det positiva och försöka tränga undan det som stjäl ens energi!! Kram till dig med!!