måndag 21 januari 2008

Spegel, spegel...

Upptäckte något märkligt igår. Begav mig hoppfullt iväg till en av stadens träningsanläggningar för att återuppleva ett aerobicspass i sann januari-anda. Jag hade trängt ner mig i ett par gamla träningsbyxor som fram till i september faktiskt var aningen för stora och levde nog i tron att det faktiskt fortfarande var så.

Det var ända tills jag klev fram på det där högblanka trägolvet och möttes av de fullkomligt utelämnande speglarna från golv till tak... Jag lyfte blicken för att kolla in mig själv som lite i förbifarten, men blev tvungen att titta ordentligt en gång till. Det där kan väl aldrig vara jag!? Den där knubbsälen i alldeles för tighta och urtvättade byxor kan väl ändå aldrig vara jag!!? Slitet hår med en färgning på utväxt. Överarmar som antagligen skulle börja fladdra om någon gick förbi och påsar under ögonen som skulle få varenda plastikkirurg att gnugga händerna. Mycket märkligt. Det måste ha varit något fel på spegeln. Måste komma ihåg att påpeka det nästa gång jag åker dit!

9 kommentarer:

me and alice sa...

Hej!
Hittade dig genom spets o snors sida. Vad roligt du skriver. Ja, man känner verkligen igen sig när man nästan varje år gör ett tappert försök på aerobics golvet.
Tyngdlagen är verkligen ond, hi, hi...
Beklagar din farmors bortgång...
kram Susanne

Arga Mamman sa...

Susanne - ja det är nog nära på en nära döden upplevelse varje gång man gör ett försök att trotsa tyngdlagen... Har en GRYM träningsvärk idag... *ler*

Lite svårt att förstå att någon som "alltid" funnits helt plötsligt är borta... Kommer att sakna henne...

Kram till dig!

me and alice sa...

Hej igen!
Visst är Evert underbar! Världens snällaste(och största) kanin. Han bodde sitt första år inne hos oss. Det funkade så bra. Han blev rumsren, hade en gammalresekoffert som han bajsade o kissade i. Men tyvärr visade det sig att vår pojke var allergisk. Så vi inredde barnens lekstuga till ett Evert hus. Det blev så bra...
kram Susanne

Arga Mamman sa...

Susanne - Vad mysigt med ett litet kanin-hus! Det måste ju barnen älska! Funkar det bra att ha honom där nu på vintern också?

Anonym sa...

Det är INTE kul med alla speglar och det är INTE kul att alltid behöva kämpa för att inte svälla ut alldeles. Jag var i vår husvagn för en vecka sedan....trångt...nära speglar...i ljusrosa underställ!!!! Jag är inte en knubbsäl jag är en strandad val!!!

Anonym sa...

Beklagar sorgen Arga mamman. Håller med om att det är bedrövligt att man kan vara för pigg för ett boende. Det borde väl gå ordna någon form av kollektivhus. Jag fick en utmaning till min blogg och skrev lite om kroppen. Nu utmanar jag dig arga mamman men du behöver inte om du inte vill Jättekram

Arga Mamman sa...

Annis - kanske vi ska öppna zoo ihop!? Hahahaha!!

Jenny - Ja visst borde vi ta bättre hand om våra äldre i det här landet... Försökte hitta igen din blogg, men jag kom bara till en stängd sida...? Jättekram till dig med!!

Anonym sa...

Adressen är www.viforaldrar.se/lasarbloggar/view-web-log.xml?id=223, jag är inte så teknisk utav mig så... Kram igen ifrån Jenny

Arga Mamman sa...

Jenny - nu hittade jag igen dig! Måste ha missat någon liten siffra... *ler* Ska fundera på din utmaning en stund... Kram!