måndag 14 maj 2007

Ute är det regn & inne är det - solsken?


Regn, regn och åter regn... Hur mycket regn ska man behöva tåla egentligen? Har kanske inte rätt att klaga, för när jag promenerade hem från jobbet så var det upphåll. Inte en endaste droppe behagade ramla ner på mig. Fantastiskt egentligen. Så snart jag kom innanför dörren så började det vräka ned igen så det var väl någon däruppe som inte ville förarga mig i onödan antar jag... ;)

Har varit en rätt så trivsam dag. Måndag och allt. Kanske var det vissheten om ytterligare en kort-vecka och en kommande tjejhelg på hotell med riktigt goda vänner som gjorde det hela så mycket mera angenämt? Kanske var det viktväktarmötet som jag till slut lyckades släpa mig till och som faktiskt inte gjorde mig så besviken som jag hade förväntat mig. Korkat att ta ut besvikelsen i förskott egentligen. Mycket bättre att ta ut glädje i förskott - då får man ju liksom njuta av känslan dubbelt upp! Det ska bli mitt nya angreppssätt på livet känner jag. Att inte oroa sig i onödan - tänk så mycket roligare livet kommer att kännas då!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Godmiddag
Här är det solsken men det är tisdag.Däremot får man hålla i hatten det stormar igen. Det gör däremot en Filifjonka ilsken. Nä ta inte ut något i förskott bara glädjen alltså säker glädje då blir det som du sa dubbelt o det är ju bra. Ha en bra dg idag med

Anonym sa...

Här är det ösregn och det är tisdag. Barnen fick vara inne på rasten för det var sååååå blött. Jag blir helt slut sådana dagar. Syret tar slut och surret ständigt i huvudet. Too much...jag är helt slut!