tisdag 13 januari 2009

Löften

Nytt År. Nya löften. I år har jag lovat mig själv att våga mer. Vara lite wild & crazy helt enkelt! Har också lovat mig själv minst 10 kg - upp eller ner kan jag däremot inte garantera... Det där med vikten som löfte börjar för övrigt att vara lika självklart som julskinkan på julbordet. Tänk att det skall vara så himla svårt. Att ta hand om sig själv och vårda det man fått. Ska göra ett tappert försök i alla fall. Det är ett löfte!

6 kommentarer:

hem ljuva hem- helena sa...

Lycka till och god fortsättning på det nya året!!
(Och på din fråga om mitt nya jobb kan jag lite förtäckt svara att jag bytt till ett annat socionomjobb inom Socialtjänsten...). KRAM Helena

Peters Projekt sa...

Hejsan Mamman!

Và kul med ny layout på bloggen! Nytt År, nya löften, våga mer, nya tag, tillförsikt, blicka framåt - allt detta förstärks på något sätt av din nya look på bloggen; såväl symboliskt som mer påtagligt.

Den där med 10 kg upp eller ner gillar jag skarpt. Lagom wild & crazy eller om man så vill "Screw you" riktat åt historian, ångesten etc.

Jag avslutar helt abrupt med ett
"Heja Mamman, go for it!!!"

Kram från västkusten där tjälen går ur marken och regnet faller ner.

Peter :P

Anonym sa...

Gillar verkligen löftet om tio kilo upp eller ner. Varför ge sig själv stryk med nyårslöften. Bättre ge löften som man kan känna sig nöjd med. Kram

Snusilus o Sannibus sa...

Hej!

God fortsättning! Låter som om ni har haft det mysigt under Jul och Nyår :) Spännande det låter när du skriver om att våga något nytt :)

Jo, men det är viktigt att ta hand om sig! 10 kg är mycket, ta det i små steg :)

Ha en fin vecka :)

Kram Susanne

RANA sa...

Snyggt och frächt var det här!

Tusen kramar till dig! Jag är en syster i anden.

Mer WILD & CRAZY ska vi ha och va detta år!!!

/Ranis

RANA sa...

Tack för din kommentar, gumman. Du är underbar.

/Rana