fredag 29 juni 2007

Guldmedlemmen...?

Hej Viktväktarna - minns ni mig? Ja, ni vet den där medlemmen som sponsrar er verksamhet! 350 kr i månaden för ...ingenting! Har inte varit in på hemsidan på lääääänge nu och har nog i ärlighetens namn inte provat på ett enda av era fina recept. Har inte ens en gång varit på några möten - men betalar det gör jag! Jag kanske får se det som ett "offer" för mina synder - betala en slant och fortsätt vara fet med gott samvete? Men det är ju det som är det jävliga. Jag har ju inte gott samvete. Det går ju inte en dag utan att jag tänker att jag borde. Inte en dag utan att jag stoppar handen i frysen och käkar minst tre chokladbollar heller... :) Helt fantastiskt. Att det ska vara så svårt. Om jag då åtminstone kunde sluta betala för eländet och acceptera mig själv som jag är...

14 kommentarer:

Anonym sa...

Man måste verkligen vilja, det är ju bara en själv det hänger på.
Jag är ju ganska nybliven viktväktare och följer man recepten och räknar sinapoints så gårman ner.
Mötena är skitviktiga för det ger en liksom ett mål "Denna onsdagen SKA jag gå ner också!"
Men det är ganska mycket pengar att betala om man inte utnyttjar det =)

Dubbelörn sa...

Arga Mamman ohhh så skönt när någon är precis som jag, ingen självdiciplin, lever i drömmen om att bara man betalar avgiften så går man nog ner i vikt... nångång *gapskratt*

Kramar

Arga Mamman sa...

Maria - jag vet så väl att jag lyckas om jag följer programmet... Det började så bra här i våras... Men uppenbarligen så kan jag ju inte vilja tillräckligt mycket eftersom jag inte har självdisciplinen att fortsätta - eller? :o)

Dubbelörnen - Det är alltid skönt med likasinnade, men tänk att det ska vara såååååå svårt...

Anonym sa...

Usch ja - det är inte lätt! Suck!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Arga Mamman sa...

Mördargrannen - du är ju allt bra rolig du!

Luv u 2!!

Anonym sa...

Läste det om Nannyjouren, å vi har samma problem. Har en familj som JAG blir nervig av för att de är så jä..a exemplariska å duktiga å snälla å nästan, tror jag, gjord i vax!! Barnen leker endast på sina rum!! Helt otrooligt! I alla fall så läser mina barn av mig när vi är hos dem eller de hos oss...De märker att jag jag ändrar mitt sätt på nåt vis å så börjar de leva djä..l!!!Helt otroligt jobbigt!! Vet inte hur det ska botas??? Kom med nåt tips om du vet nåt, annars så kan det ju vara en tröst att vi två sitter i samma båt.....=) eller rättare sagt=(
Kram!

Arga Mamman sa...

Mariakoden - jag lovar att jag hör av mig om jag kommer på något knep! :) Det jag är inne på är ju dock att jag faktikst äger problemet själv... Om jag bara kan slappna av och inte oroar mig så mycket för vad andra ska tycka så kanske problemet bleknar en aning?

Kram till dig med!

Anonym sa...

Nej kom igen nu! Du vet ju att du kan! När det är semester så kan du väl masa dig på möte en gång i veckan! Cykla ner på stan och väg dig, cykla hem och så äter du en nyttig middag och en fruktsallad till efterrätt för att fira! Kom igen syrran kom igen! :o)

Anonym sa...

Vet du vad..m" man är vackrast när det skymmer" med eller utan övervikt!
Bara att gilla läget :)

Anonym sa...

HAHAHAHA!!! Filifjonkan den gillade jag! Och det är ju så sant - det mesta är vackrast när det skymmer!

Kram!

Anonym sa...

Man ska acceptera sej som man är, så länge hjärtat och knäna hänger med, 30 kr i månaden kostar det väl på http://viktklubb.aftonbladet.se/ om man tycker om att betala..

Nina sa...

Jaaaa jag har vatt med i GI klubben Viktklubben viktväktarna kört nutrilett (en dag) och fortfarande lika trind och söt av allt snaskigt som finns . och glassen smakar aldrig så gott som när man ska skärpa till sig . Tur är att man har 52 måndagar att börja om på.
Jag skyller fortfarande på graviditen - host host 6 år sen....

Nina sa...

graviditeten ska det stå tro jag ! ha det gott bland jordgubbarna och den förrädiskt goda glassen.