tisdag 17 februari 2009

Orkeslös

Arga barn. En trött mamma. Högar av disk. Högar av tvätt. Dammråttor som ligger och morrar i hörnen. Ingen ork. Tror att jag lägger mig i soffan och glor på något meningslöst TV-program istället. I morgon är en annan dag.

8 kommentarer:

Peters Projekt sa...

Jisses - skrev just en massa fina saker, som bara försvann . . .

Sänder därför helt kort en massa pigg och varm energi, som jag hoppas tar sig norrut.

Innan läggdags, ta en titt på den stjärnklara himlen och förundras över det vackra. Det känns nästan som ett löfte om något stort . . .

Kram från mig till dig / Peter

P.S.
Imorgon är just en annan dag

Fröken Förgätmigej sa...

Hej!

Du är inte ensam! Själv sitter jag (och resten av familjen också) fast i förkylningsträsket. Det är kallt och trist och orken är precis helt slut. Måtte de snart bli lite sol och värme så flödar förhoppningsvis lite ork och energi in i kroppen! Till dess får det bli som det blir med alla måsten!

Kram till dig!
//L

Nina sa...

lägg till herr vinterkräk - trasig bil- inga pengar så då har du mig i ett nötskal...fastän herr vinterkräk har gått sin väg så lite positivt är det ju ;=D

Jes/Vita villa vila sa...

Förstår dig precis :)

Kul att hitta din blogg. Kikar gärna in här igen!

Jes

White Season sa...

Hallå, Känner igen mig känns som man kör i motvind hela tiden... Sen kommer det där rycket med energi från ingenstans så är det bara att köra på igen :-)
Mina små vita katter, är faktiskt en blandning, Ragdoll, Birma och Norsk Skogskatt... Perfekt tyckte jag då jag hade svårt att välja vilken, de är dock ganska olika i sinnet. Vet. tyckte de var otroligt fina, första gången jag har den typen av katt, rek de verkligen helt underbara :-)
Ha en skön söndag, Kram Malin

oumberligating sa...

Ännu en trebarnsmamma som bloggar intressant - hittils 167 stycken dax att bilda en intresseförening 167 trebarns Mammor och en tre barns Pappa dvs jag känns trevligt, bloggar inte de andra Papporna? Jo, fast inte här kanske! Funderingar vid läggdags, hoppas du känner dig piggare nästa vecka, mvh från Peter!

Dubbelörn sa...

Härligt att det gror något livskraftigt o nytt inom dig! Livet är uppdelat i faser o det som gjorde en lycklig under en fas är inte alls det som gäller vid nästa.

Men att våga är att vinna:). Tro mig jag har kastat loss på djupt vatten många gånger o det finns inte en enda av dessa gånger som jag ångrat!

Har också en 3-barns mamma bland mina vänner som knappt längre ens orkar stava till själva ordet orkeslös... ;). Hon finns i min länklista AnnaSv...

Varma omtankeskramar till dig

Anonym sa...

Tack for intiresny Blog