tisdag 22 april 2008

Lurad

Ha, där fick jag för att jag trodde att det var över... Har legat totalt däckad hela helgen. Igår besökte jag läkaren som konstaterade bihåleinflammation och öroninflammation... Ska det vara så ska det vara! Nu börjar jag minsann känna pressen att komma tillbaka till arbetet också. Högarna växer till sig och det lär ju ta minst en vecka bara att komma ikapp... Ångest. Men vad ska man göra? Jag hoppas på förståelse och sedan bäddar jag ner mig i sängen igen... Over and out.

9 kommentarer:

RANA sa...

Men gumman, vilken skit! Usch och blä. Hoppas du kryar på dig så fort du bara kan. Smit ut med en kaffe i solen en stund när du orkar.

Kram, Rana

Anonym sa...

Hoppas att du kryar på dig fort och att du får vara frisk ett tag...i det vackra vädret! Själv börjar jag få ont i halsen :-(

Arga Mamman sa...

Rana - tack min vän... vill du veta något märkligt - jag har inte kunnat förmå mig att dricka en endaste droppe kaffe sedan jag blev sjuk för 1 1/2 vecka sedan! Konstigt va!? Kram till dig!

Marie - tack du! Jag hoppas att du inte ramlar dit! Kram!

Peters Projekt sa...

Se där - kroppen vet precis vad den skall göra för att få sin ägarinna att "varva ner". Lite drastiskt kanske men det fungerar ju.

Kan du inte outsourca några av de växande högarna? Själv är jag ganska bred kompetensmässigt - dé é bara å skicka ett mail ;)

Krya på dig och stick för all del ut näsan i det soliga vädret. Om inte annat så blir själen varm!

Peter :P

Anonym sa...

Vicket elände!
Dubbelsjuk.

Hoppas att du i alla fall inte är sjukare än att du kan njuta av att vara hemma. Ibland är man ju så trött och dålig att man inte orkar göra nåt mer än att ligga till sängs, och då känns det så värdelöst tycker jag.
Kroppen är väl glad och nöjd men själen protesterar.

Sanny och Helena sa...

Krya på dej, det tar sin lilla tid det där. Jag ordinerar te, goda smörgåsar, en bra film och sen slumra lite grann och fantisera om ditt växthus med en mjuk divan och praliner i, Ja, och ett par blommor förstås....
Kram h

RANA sa...

Men din stackare. Jag är här idag igen och kollar till dig. Hoppas du blir frisk snart. Och håll dig föralldel ifrån kaffet. Men solen kanske kan få pussa på dig lite?

Kram, Rana

Anonym sa...

Skickar en styrkekram. OCh försök ta dig ut i solskenet några minuter. KRAAAAM

Arga Mamman sa...

Peter - hehe, tack du! Kommer ett paket med posten... ;)

Zäta - nej du, inte blev det mycket njuta av för min del... nu har jag kravlat mig tillbaka till jobbet iaf och trots att jag inte är frisk ännu så känns det bra att bli kvitt lite ångest!

Helena - mmm, jag gillar din vison i växthuset... kanske hoppar pralinerna för jag är ovanligt oredo för bikinin i år... *fnissar*

Rana - hej igen vännen! Fortfarande inget kaffe för min del, men en hel del te med citron & ingefära... Skulle verkligen behöva lite solpussar...

Kaffeflickan - tack för styrkekramen - den kändes ända hit!!