måndag 8 juni 2009

Låååång bloggpaus!

Nu var det minsann en evighet sedan jag hälsade på i bloggvärlden. Har kanske inte haft behovet. Har kanske inte ens haft lust. På våren är det så mycket annat som pockar på och nu när sommaren gjort entré känns det nästan som att jag helt glömt bort att jag någonsin bloggat...!?

Livet leker rätt så bra just nu faktiskt. Jag mest bara ÄR med min familj för närvarande och det passar mig riktigt bra känner jag. Lite frustrerande mellan varven, det är ju liksom inte så där rosa skimrande som man skulle kunna tro att vara ledig hela dagarna... Men jag antar att det är en del av lärdomen också. Jag försöker att njuta så gott jag kan av alla dessa dagar som rusar förbi i alla fall - jag hoppas att ni gör det också!

7 kommentarer:

Peters Projekt sa...

Hejsan Mamman!

Det är lite som nallebjörnen om våren. Sticker ut nosen då och då och känner efter. "Sniff, sniff - nä, tror inte det. Jag väntar några veckor till".

Funkar nog riktigt bra att bara vara, känna efter, smaka på tillvaron. Det rosa skimret är nog inte så vanligt där ute . . .

Ha en fin sommar!

Peter

Anonym sa...

Hej Peter!

Jo, nog är jag som en nallebjörn minsann... ;) Tar dagen som den kommer och låter känslan styra. Det är dock lätt att bli uppslukad av alla "måsten"... Just idag har jag lämnat diskhögen på diskbänken och varit ute i solen med barn & syskonbarn... Kokat rabarberkräm och njutit i nuet!

Önskar dig en underbar sommar också! Kram!

KaosJenny sa...

Välkommen tillbaka...

Anonym sa...

Tack...

RANA sa...

Jag saknar dig, pärlan! Massor!

Kram, Rana

Anonym sa...

Hej,
jag heter Marina och arbetar på produktionsbolaget Mastiff. Jag letar just nu efter familjer till en tv-pilot.
Hör gärna av dej så kan jag berätta mer.

Vänligen,
Marina

marina@mastiff.se

Nella sa...

Hej Arga mamman,
Vill gärna komma i kontakt med dig ang ditt bloggnamn. Maila mig gärna på: nella_coghlan@hotmail.com tack!