måndag 15 september 2008

Måndagstanke

Tänk ibland tar livet en vändning vare sig man vill eller inte. Känns som om allt jag gått & grunnat på kommer att få sin lösning oavsett vilket beslut jag tar. Inte hålla fast vid saker som stjäl ens energi. Inte ge av sig själv utan att någonsin få någonting tillbaka. Tja, förutom den där slanten i slutet av varje månad då möjligen... Ska se förändringen som en chans till att få utveckla mig själv. En livsnödvändig åtgärd helt enkelt...

5 kommentarer:

Peters Projekt sa...

Hej Mamman!

Vad spännande det låter - lite som en soluppgång, ett ljus i tunneln, ett stjärnfall eller nå´t så´nt.

Den där fina känslan kan ju vara sprungen ur en reell händelse eller helt enkelt en nyfunnen insikt om det som måste ske. Oavsett så låter dina rader hoppfulla och inspirerande.

Saker eller situationer (eller människor!) som stjäl ens energi bör alltid prioriteras/sorteras bort. Det är i allra högsta grad en livsnödvändig åtgärd . . . om man vill känna sin egen energi flöda vill säga.

Lycka till med din strävan att utveckla dig själv!

Kram från Peter

Filifjonkan sa...

Jag har en vänninna som är 10 år äldre än jag. Hennes insikter när hon blev allvarligt sjuk och såg vilka som bara ville "ha" av henne men inte hörde av sig när hon hade det svårt, fick henne att rensa i telefonlistan. Det brukar jag påminna mig om när jag är ivrig att gensvara alltför många människors behov omkring mig. Nu har jag blivit van och har det betydligt lugnare omrking mig. Lycka till!!

mia dh sa...

Ja huahua, känns lite smådrygt här borta med och även jag måste släppa taget om energislukartjuvarna runt i kring mig.

Hoppas din helg blir en riktigt bra sådan...

RANA sa...

Åh, vännen..! "Inte hålla fast vid saker som stjäl ens energi." Jävligt lätt att säga, känner jag... Jag jobbar på det, jag med. Massor av kramar till dig. Hoppas du får en fin kväll.

Rana

Arga Mamman sa...

Hej vänner... Tackar för kommentarerna... Hoppas att helgen varit fin för er alla! Kraaaam!