lördag 14 juli 2007

Tillbaka till verkligheten

Tillbaka i verkligheten igen... Har haft en relativt härlig semester långt borta från alla måsten och från allt brus... Sett och gjort en massa trevligheter och faktiskt längtat efter vardagen... Arga barn som kastar sig i affekt från alla måsten som att äta & sova. Arga mammor som önskar att de kunde göra detsamma... Trevligt att vara ledig ifrån alltet - men är det inte lite härlig att börja om också?

Vet inte egentligen... Får man längta efter vardagen? Är det inte lite syndigt - att sakna sin vardag?? Känna lycka i sin inrutade värld? Det är väl det som är det fina med semestern antar jag, att man får fylla på depåerna med energi och faktiskt kunna SAKNA livet av jobba äta & sova en liten aning?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Borta bra men hemma b���st. V�lkommen tillbaka s�ger m�rdargrannen

Arga Mamman sa...

Nämen - är du vaken ännu min kära granne? Har nog saknat dig också lite grann tror jag...

Kram!

Anonym sa...

Jag är lika dan, eller var när jag arbetade.. Vardagen är trygg och man vet vad som ska...

Ha det gott i vardagen nu!kram

Anonym sa...

Det känns som du har haft en avkopplande semester för att kunna känna så. Det är väl dit man vill komma att känna sig "färdigsemestrad" Sedan längta till vardagen igen när man tankat färdigt låter ju helt underbart! Hoppas energin räcker ett bra tag framåt/Kram Tussegumman

Anonym sa...

Visst är det så att det är underbart att tycka om sin vardag. Att vara på semester med barn är ingen lek (männen lika så..;)). Tur att vi kan vila på jobbet;)

Anonym sa...

Min svärmor var på besök och hon sa. "Så underbart härligt ni har det här! Det är verkligen semester." Samtidigt pratade hon om sina blommor på balkongen därhemma. "Du ska veta hur vackert det är. Det ska bli härligt att få komma hem igen." När de så skulle åka hem. "Jag skulle gärna stanna ett tag till! Det har varit så skönt här!"
Visst är det härligt att få njuta något annat för att kunna uppskatta det vi har hemma.

Anonym sa...

Jag lever alltid i i verkligheten ;)

Nina sa...

ha visst är det så - inrutat är bäst ...jag tycker barnen är uppe alldeles för länge på semestern . jag vill att det ska vara som vanligt dvs lugnt och tyst 21.00...

Anonym sa...

Jaha är det bloggarpaus och jobbarvecka nu???;)